Fogyás térkép A sikeres fogyás apró jelei - HáziPatika

Fogyás térkép

Tartalom

  Térkép fogyás, Tartalom Látványos térkép a világ népesedési helyzetéről. Amennyiben a migrációs folyamatokat figyelmen kívül hagyjuk, akkor egy ország népességének hosszú távú fenntartásához 2,1-es teljes termékenységi arányszámra van szükség, vagyis egy nőnek átlagosan valamivel több mint 2 gyereket kell szülnie élete során.

  fogyás térkép

  Az nem újdonság, hogy Európa, főleg a kontinens keleti fele népesedési problémával küzd. Bár a bevándorlási számok Nyugat-Európában kozmetikázzák a folyamatokat, a termékenységi arányszám sehol sem éri el a 2,1-et, vagyis a természetes népszaporulat mindenhol negatív az EU-növekvő népessége kizárólag a migráció hatásának tudható be.

  fogyás térkép

  Különösen rossz a térkép fogyás a kelet-európai országokban, ahol az elvándorlás tovább súlyosbítja a természetes folyamatokat. Nem véletlen, hogy az ENSZ tavalyi előrejelzései szerint a Eközben az is köztudott, hogy az afrikai országok térkép fogyás magas termékenységi arányszámmal rendelkeznek, ami garantálja a népesség gyors növekedését: akad olyan ország is, ahol a természetes reprodukcióhoz szükség átlagos gyerekszám majdnem háromszorosa jut egy nőre.

  fogyás térkép

  Louis-i Fogyás térkép térkép fogyás egy térképet, amely a teljes termékenységi arányszám alakulását mutatja a világ összes országában. Ezeken a térségeken kívül csak pár latin-amerikai országban éri el a termékenységi arányszám a 2,1-es küszöbértéket. További a témáról.

  fogyás térkép