Huszonnégy

Fogyás wilson

Creamline at F2, Silent But Deadly! Petrogazz, Cignal at PLDT, todo REVAMP - PVL Teams Update PART2

Rebel Wilson, széles mosolyú ausztrál komika sokak nagy kedvence, a Tökéletes hang-filmekben és a Csaló csajokban nyújtott alakításával berobbant a köztudatba. Tehetsége mellett karakteres kinézetét is imádják rajongói.

fogyás wilson

Éppen ezért többen aggodalmukat fejezték ki a színésznőnek, amikor év elején újévi fogadalmában kijelentette, hogy le fog fogyni, hiszen gömbölyű formái miatt is kapkodtak utána a filmesek. Ám Rebel Wilson nem törődött menedzserei intelmeivel, helyette saját egészségét vette előtérbe, és sikerült több mint 35 kilót lefogynia. Kívül-belül megváltozott Rebel Wilson kezelőorvosa kitörő örömmel fogadta a sztár életmódváltoztatását, a színésznő azt nyilatkozta a People magazinnakhogy ilyen jó laboreredményt eddig még nem látott nála az orvosa.

fogyás wilson

Érzi a különbséget ő is, nemcsak a ruhaméretei változtak meg, hanem szokásai is, sokkal többet mozog, mint korábban, kevésbé fárad el, már a jetlagtől sem szenved olyan hosszú ideig.

Azóta már fehérjedús ételekkel színesíti a napi menüjét, és rendszeresen, heti hatszor mozog. Nem titkolja, mivel tudott ilyen látványos eredményt elérni: a feleslegtől a Mayr-kúra segítségével szabadult meg.

fogyás wilson

A Mayr-kúra A Mayr-kúra egy 14 napos táplálkozási és edzésterv, ez alatt főleg zöldségeket és magas proteintartalmú ételeket kell fogyasztani. Franz Xaver Mayr, osztrák orvos, aki külön fogyókúrás klinikát is megalapított a fogyni vágyók számára - ide ment el Rebel Wilson januárjában.

fogyás wilson

A vendégek először programtól függően egy-két hetes tisztítókúrán vesznek részt, ekkor a dietetikusok, szakorvosok szigorú diétát írnak fogyás wilson, ami akár napi kalóriából is állhat, de Rebel Fogyás wilson a tartható kalóriás változatban vett részt a kúrán.

A klinikán ellenőrzik a különböző ételintoleranciákat, vitaminokat írnak elő, és a kávét, a cukros vizeket mind-mind magnézium-szulfátos keserűvízre cserélik.

fogyás wilson

A Mayr-kúra szerint a szervezetben lévő sav-bázis egyensúlyt kell megtalálni, ám egyes szakértők kétkednek abban, hogy ezt lehetséges étrenddel befolyásolni.