Termék leírás

Karcsúsító öv

Tartalom

  Javíthatja a nem megfelelő testtartást. Támaszt nyújthat gyermekek felemelése vagy kézben hordása esetén.

  karcsúsító öv

  Görnyedten járók számára is ideális, mert megtámasztja a hátgerincet. Viselheti ruha alatt és felett is, otthon, munkában vagy akár sportolás közben is.

  Fogyasztó öv, karcsúsító öv, alakformáló öv Legyen mindig tökéletes a megjelenésed!

  Mindenki számára alkalmas, aki nehezen vagy egyáltalán nem tud megszabadulni a hasi zsírrétegtől. Alakformálás forradalmian új technológiával!

  A dupla nyomásos rendszer egy homokóra-formát hoz létre. Teste karcsúbb, feszesebb, dereka pedig formásabb lehet, mint valaha!

  karcsúsító öv

  Az alakformáló hatás elérése pedig mindössze néhány mozdulat, álomalakját így akár rekordidő alatt elérheti! Folyamatosan a kényelem és szabadság érzését nyújthatja.

  karcsúsító öv

  Viselése közben bőre feszesedhet, anélkül, hogy izzadna. Több, mint egy alakformáló!

  karcsúsító öv

  Az egyedülálló MISS BELT alakformáló öv nem csupán egy egyszerű karcsúsító alsónemű, de még a testtartásán is javíthat, mert használatával megelőzheti a görnyedést vagy a gerincfájást. Összehúzza a hasat és kiegyenlíti a hasi zónát, ezzel elősegíti a kívánt karcsúsító öv alakot.

  karcsúsító öv

  Rendszeres használata feszesítheti és erősítheti a hasat és a derekat, segít csúcsformába hozni a megereszkedett bőrt. De megfelelő alátámasztást nyújt a hasfalnak és a gerincnek is, így még a gyermek hordozásánál, emelgetésénél is segítséget nyújthat bármely életkorban. A Miss Belt alakformáló övet használhatja: Otthon.

  karcsúsító öv