Összefoglalva

Vizkura fogyókúra, A japán vízterápiával 10 nap alatt 5 kilót is leadhatsz

Tartalom

  vizkura fogyókúra

  Szerző: Ripost Talán nem véletlen, hogy Japánban élnek legtovább az emberek, hisz sokkal egészségesebben táplálkoznak, mint az európaiak, ráadásul sok természetes gyógymódot használnak. A japán vízkúra menete A teljesen egyszerű gyógymód egyetlen feltétele, hogy reggel, amint felébredsz, éhgyomorra igyál meg minél több vizet, lehetőleg 4—6 pohárral, majd csak egy óra múlva reggelizz.

  vizkura fogyókúra

  Súlyosabb betegségeknél az első két hétben ezt ebéd előtt is érdemes megismételni. Mindez napi két-két és fél liter folyadékfogyasztást jelent.

  vizkura fogyókúra

  Minden 4—5. A vízkúra hatása: - csökkenti a szív és érrendszeri problémákat - megszünteti a fejfájást - csökkenti a bél- és gyomorpanaszokat - segíti a fogyást, lassítja az öregedést, regenerálja a sejteket - kimossa a mérgeket a vérből - bőröd feszes és sugárzó lesz, energiával töltődsz fel - segít leküzdeni és elviselni a stresszt - segíti a gyulladások leküzdését - erősíti szerveidet és immunrendszeredet is A fájdalmat is megszünteti a víz?

  Egy iráni orvos, dr.

  vizkura fogyókúra

  Fereydoon Batmanghelidj 22 évet szentelt az életéből arra, hogy kutatásaival bebizonyítsa, számtalan betegség kiindulópontja a dehidratáltság, vagyis hogy tested vizkura fogyókúra kap elég folyadékot. Az egyik fő gondolata volt, hogy a fájdalom a kiszáradás jele, amit szervezeted küld, és a vizkura fogyókúra minden esetben, kivétel nélkül kezelhető vízzel.

  Az első dolog legyen reggel, ha felébredsz, hogy igyál két pohár vizet, hogy megszüntesd az éjszakai dehidratációt.

  vizkura fogyókúra

  Szükséged van egy pohár vízre két és fél órával étkezés után is, hogy befejezd az emésztési folyamatokat és hidratáld a területeket, amik vizet veszítettek a keringés miatt.