Whirlpool Románia - Üdvözöljük háztartási készülék-szállítójánál - hűtőszekrény

Whirlpool fogyni

Tartalom

  Whirlpool hűtőszekrény-fagyasztó: jégmentes - W9 D OX A piacon elérhető Whirlpool termékeken végzett összehasonlítás. Technológiák és specifikációk Az whirlpool fogyni és a specifikációknak köszönhetően a legjobb tárolási és tartósítási élményben részesülhet.

  14 napos zsírvesztési kihívás

  Dual No Frost Két független No Frost hűtőrendszer ideális környezetet teremt a fagymentes ételápoláshoz, biztosítva az ideális hőmérsékletet és páratartalmat, elkerülve az üregekbe keveredő szagokat. A gyümölcsöket és zöldségeket bárhová tegye a hűtőszekrénybe.

  zsírvesztés mennyi ideig tart

  Belső vizsgálati eljárás. SENSE technológia folyamatosan érzékeli a hőmérséklet és a páratartalom külső okokból pl. Az ajtó kinyílása bekövetkező változásait, és gyorsan helyreállítja az ideális hőmérsékletet és páratartalmat az optimális élelmiszer-megőrzés érdekében mind a hűtőszekrényben, mind a hűtőszekrényben.

  pikachu fogyás történet

  Kerülje az élelmiszerek égését a fagyasztóban tárolt ételeken. Hőmérséklet riasztás A hőmérsékleti riasztás figyelmeztet, ha csökken vagy növekszik, ezért tartsa az ételét tökéletes állapotban.

  jól és karcsú zsírégető felülvizsgálat

  Gyors lehűlés. A belső hőmérsékletet a 6.

  ébren maradva fogyás

  Sense érzékelőknek köszönhetően automatikusan beállítják. Mostantól élvezheti az ideális hőmérsékletet és az alacsony energiafogyasztást.

  Fresh Pad A gyümölcsök és zöldségek frissen tartása érdekében. A Fresh Pad felhívja a gyümölcsök és zöldségek nedvességét, és aktívan megakadályozza a káros baktériumok felhalmozódását, hogy frissek maradjanak.

  eléget 50 gramm zsírt