További cikkeink a témában

Zsírvesztés sprintelés, Hivatalosan is jobb a sprint, mint a kocogás!

Ha szeretnél gyorsan és hatékonyan zsírt égetni, akkor kezdj el sprintelni! A számok nem hazudnak A sprintelés hatékonysága azon alapszik, hogy a megfelelő hormonok szintjének emelkedésével a testünk zsírt éget. Nem semmi, igaz? Ez pedig az egyik leghatékonyabb út, hogy a zsírpárnák leolvadjanak rólunk, és a helyükre elkezdjünk izmokat építeni.

Sprint zsírégetésre. Van azonban a kardiónak egy speciális változata, amellyel még gyorsabban érheted el a kívánt eredményt, valamint jelentősen növelheted az állóképességedet.

zsírvesztés sprintelés hiit fogyni

Intervall zsírvesztés sprintelés Az intervall edzés az intervallum szó rövidítéséből adódik, mely magyarul szakaszt jelent. Nevét onnan kapta, hogy az edzés tervszerűen váltakozó szakaszokra bontott, terhelési és pihenőidők váltják egymást. A pihenési idő alatt nem szükséges abbahagyni a mozgást, csupán kisebb fokozatra, alacsonyabb intenzitásra kell kapcsolni.

zsírvesztés sprintelés tracy reifkind fogyás történet

Ha például futásról van szó, akkor a sprintet felváltja a kocogás, majd megint a sprint következik. Ugyanakkor végezhetsz intervall edzést kerékpáron vagy medencében is.

Hivatalosan is jobb a sprint, mint a kocogás!

Fontos az aktív pihenési szakasz Lényeges szempont, hogy a terhelési szakasz nem lehet hosszabb a pihenőidőnél. Sőt, minél intenzívebb az sprint zsírégetésre, és minél jobban igénybe veszi a szervezeted, annál hosszabb pihenőidőkre van szükség.

Amikor a pulzusod visszaállt egy alacsonyabb szintre, következhet az újabb terhelési szakasz. Hogy pontosan milyen pulzustartományban kell végezned az edzést - tren-acetát zsírvesztés legyen a minimum és a maximum - az ügyben érdemes konzultálnod egy személyi edzővel.

zsírvesztés sprintelés anyagcsere fogyás conway ar

Lásd még.