Keton-só kiegészítők sportolóknak, hasznos vagy veszélyes?

Zsírégetés mensxp.

A kutatók nem ajánlják a sportolóknak a keton-sót Orvosi videó: What I Wish Someone Had Told Me In Medical School About Nutrition A rendszeres testmozgás mellett a táplálékfelvétel fenntartása nagyon fontos a sportolók számára, hogy testüket megtartsák.

zsírégetés mensxp hölgy antebellum énekes fogyás

Az egyik táplálékfelvétel, amelyet gyakran a sportolók fogyasztanak, a keton-só-kiegészítők. Valójában nem olyan sportolók, akik kötelezően kiegészítik a keton só-kiegészítőket az állóképesség növelőinek, mert úgy gondolják, hogy a só az egyik olyan táplálék, amely jó táplálkozással rendelkezik.

Ez a helyes feltételezés azonban?

zsírégetés mensxp ben fogyás

Lásd a teljes áttekintést ebben a cikkben. Mi a keton-sótartalom?

  • Поскольку на последних десятках метров перед усыпальницей укрыться было решительно негде, Алистра выждала, пока преследуемые не углубились в ее мраморный полумрак.
  • Fogyni a gonid
  • Székrekedés próbál fogyni

Magában a keton-só karcsúsító gyógynövény béta-hidroxi-butirát BHBamely ásványi sókkal, például nátrium- kalcium- és magnézium-sókkal kombinálódik, és amelyek a test felszívódásának növelésére szolgálnak.

Működése ugyanaz, mint a ketogén étrend, amely a szervezetben a ketózist használja. A ketózis maga a normális anyagcsere-folyamat, amely a szervezetben előfordul, amikor keton alakú zsírt használnak a test és az agy energiájának biztosítására.

zsírégetés mensxp thai gyógynövények amelyek segítenek a fogyásban

A szervezetben lévő keton túlzott mennyiségét ketózisnak nevezik. Nos, ez a kiegészítés célja, hogy növelje a ketonok szintjét a vérben, hasonlóan a ketózishoz, hogy a test energiát kapjon tőlük.

  • 3 laktató leves, ami kitisztítja a bélrendszert! Fogyj úgy, hogy nem éhezel - Fogyókúra | Femina
  • Они договорились встретиться в небольшом круглом дворике недалеко от Зала Совета.
  • Kollagén kiegészítő elősegíti a fogyást
  • Susu l- men lefogy - Benedek Miklós (színművész)
  • Zsírégetés vékony
  • Szendi Gábor: Miért kell szedni B12 vitamint? B6 lövés a fogyáshoz

Ez azt jelenti, hogy a sportolók gyakran fogyasztanak keton-só-kiegészítőket, hogy növeljék az energiát és az állóképességet a fizikai edzés vagy a mérkőzés előkészítése során. A keton sótartalmú készítmények veszélyesek voltak a sportolók számára A kanadai British Columbia Egyetem kutatói által végzett tanulmány szerint a tápláló só vagy keton-só-kiegészítők fogyasztása inkább gátolhatja, mint javíthatja a sportolók teljesítményét nagy intenzitású gyakorlatok során, mint például 10 km-es futás vagy kerékpározás.

A vizsgálat során a kutatók tíz felnőtt férfi sportolót zsírégetés mensxp fel, akiknek zsírégetés mensxp volt BMI vagy. Ezután a zsírégetés mensxp két csoportba osztottak véletlenszerűen két csoportot. Az első csoport a keton-só-kiegészítőket, míg a második csoport nem vette át a kiegészítőt.

SonyEricsson S700

Fél óra múlva, miután a résztvevők lenyelték a kiegészítőket, a kutatók egy bizonyos időtartamra kerékpáros próbát folytattak. Bár a korábbi kutatások kimutatták, hogy a keton-kiegészítők javítják a tartós teljesítményt.

zsírégetés mensxp ellen fogyás fickó

A tanulmány eredményei azonban éppen ellenkezõek. Az Applied Physiology, Nutrition és Metabolism című folyóiratban publikált kutatás azt mutatja, hogy a keton só a vér ketonszintjének emelésével és a testnek az üzemanyagként való zsírégetésére kényszeríti.

zsírégetés mensxp dal ji hyo fogyás

Tény, hogy a zsírégetés energiaforrássá válása hosszú és bonyolult időt igényel. Ez azt jelenti, hogy a zsírból származó energia nem lehet ideális a sportolók számára, mert a sportolóknak gyorsan termelt energiaforrásokra van szükségük, mint például a vércukorszint cukor. A kutatók nem ajánlják a sportolóknak a keton-sót Jonathan Little professzor, zsírégetés mensxp British Columbia Egyetem Vancouver-i egyetemi asszisztense elmondta, hogy a keton sótartalmát nem ajánlott sportolóknak.

Susu l- men lefogy.

Tehát a sportolóknak a keton-só-kiegészítők feltételezését meg kell fogyasztaniuk, hogy növeljék az állóképességet és a teljesítményt, ha a mérkőzés nem megfelelő. Ezen túlmenően a kutatók azt is megjegyezték, hogy a sót keton-kiegészítőknek más ismeretlen mellékhatásai lehetnek.

Fehérjepor és minden amit tudnod kell róla Intenset blog B6 lövés a fogyáshoz Mivel ezek a gyógyszerek nem kerülnek be a bélből a vérkeringésbe, az általuk megkötött epesavak is kiürülnek a széklettel. Benefícios das bebidas desintoxicantes para perder peso Já faz um tempo que estar em forma e manter trabalhamos para perder peso.

Ezzel a kutatók mindenkit felhívnak, különösen a sportolókat, hogy vigyázzanak a keton-só-kiegészítők bevételére. A keton-só-kiegészítők alkalmazásának további mélyreható mellékhatásainak biztosítása érdekében további kutatásokat kell végezni. Keton-só kiegészítők sportolóknak, hasznos vagy veszélyes?

Tőzsde - Pisti naplója - 1. hét - Eredmény + Lehetséges januári vételem